Engels

WESTERSTORM

Galerie Westerstorm is een platform voor hedendaagse kunst. Er worden wisselende exposities georganiseerd van diverse kunstenaars in verschillende disciplines. Westerstorm is gevestigd in een voormalige smederij aan de Friese Waddenkust en functioneert als expositieruimte en atelier. Kunstenaars kunnen zich hier door de bijzondere locatie verdiepen in hun werk waarbij het onderzoek centraal staat.

Thema; De natuur en een vlucht uit het alledaagse. In stock: Dorita Savert

Open op afspraak 0518 850 631 en 13/14 juli 13:00-18:00 uur tijdens Slikwerk Atelierroute, Oudebildtdijk 1160, 9075NN WESTHOEK, Nederland.

 

Galerie Westerstorm
Galerie tuin
Gallerie expositie
Juttersgoud

A  G  E  N  D  A    2  0  1  9   

ERIK VAN ROTTERDAM  11 maart - 5 mei
erikvanrotterdam.nl

MARJO POSTMA  13 mei - 14 juli
marjopostma.nl

HILLEGON BRUNT  14 september - 17 november
hillegonbrunt.nl

In the Garden of My Mind  25 november - 22 december
een eclectische verzameling van diverse kunstenaars

Hillegon Brunt

Hillegon Brunt , The Landscapes, 2019, potlood op fotoprint, 20 x 27 cm.

HILLEGON BRUNT

14 september - 17 november

Galerie Westerstorm nodigt u uit voor de nieuwe expositie van Hillegon Brunt. Centraal staat een klassiek thema: het landschap. Hillegon Brunt neemt haar omgeving onder de loep, en daarna is alles anders.

Het is kijken, kijken en nogmaals kijken… niets is wat het lijkt. Met verwondering kijkt Hillegon Brunt naar de raadselachtigheid van het leven om zich heen. Ze analyseert en combineert, zoekend naar de poëzie in wat ze ziet. ‘Het spel van verbeelden’, zo noemt zij haar zoektocht om met verschillende elementen een nieuw beeld samen te stellen. Met deze verrassende combinaties en uiteenlopende technieken prikkelt ze  je fantasie; ze trekt je mee een andere wereld in. De verfijnde manier van tekenen en de leidende rol van details houden je vast – je blijft kijken.

Hillegon Brunt maakte in nauwe samenwerking met grafisch ontwerper Art Collart het boek Once Upon A Time… the observations of Hillegon Brunt (Jap Sam Books, 2016)

 

PUBLICATIES OVER GALERIE WESTERSTORM
Leeuwarder Courant, Gitte Brugman, vrijdag 17 mei 2019

Galerie Westerstorm

 

Leeuwarder Courant, Susan van den Berg, vrijdag 6 april 2018

Susan van den Berg