Engels

WESTERSTORM

Galerie Westerstorm is een platform voor hedendaagse kunst. De natuur en een vlucht uit het alledaagse als thema. De voormalige smederij aan de Waddenkust functioneert als projectruimte voor onderzoek en experiment. Sinds de opening in 2017 heeft Westerstorm werk laten zien van o.a. ERIK VAN ROTTERDAM, ANNEKE SAVERT, MARJO POSTMA, LIA SMID, HILLEGON BRUNT, E. PIETERSEN, NYNKE DEINEMA, ANYA JANSSEN, DORITA SAVERT, HILDE TEMPELMAN en MICHEL BOEKHOUDT.

Adres: Oudebildtdijk 1160, 9075NN WESTHOEK, Nederland. Open op afspraak via 0518 850 631 / www.galeriewesterstorm.nl / galeriewesterstorm@gmail.com

 

Galerie Westerstorm
Galerie tuin
E.Pietersen
Galerie Westerstorm

 

IN THE GARDEN OF MY MIND 05
23 december 2023 - 23 maart 2024

Dorita Savert

Galerie Westerstorm tuin

Galerie Westerstorm nodigt u uit voor de nieuwe expositie IN THE GARDEN OF MY MIND 05. De groepsexpositie toont werk van ERIK VAN ROTTERDAM, ANNEKE SAVERT, MARJO POSTMA, ANYA JANSSEN, HILLEGON BRUNT, MARGREETH EVERS, NYNKE DEINEMA, MICHEL BOEKHOUDT, HILDE TEMPELMAN en DORITA SAVERT. Het is een project waarbij de perceptie van het individu wordt onderzocht door middel van een imaginaire tuin. De interpretatie, selectie en organisatie van zintuiglijke informatie zorgt voor een constante verandering in deze tuin. Foto's worden bewerkt, video's toegevoegd en kunstenaars uitgenodigd om uiteindelijk een nieuw beeld van de werkelijkheid neer te zetten. Laat je verleiden door deze expositie die zich laat lezen als de plattegrond van een bijzondere tuin.

VERWACHT: 8 juni - 20 juli 2024, Springen en Duiken, HANS JAKOBS en ANNEKE DEKKERS.

 

PUBLICATIES OVER GALERIE WESTERSTORM

Leeuwarder Courant, Gitte Brugman, vrijdag 9 juli 2021

LC Nynke Deinema


Leeuwarder Courant, Gitte Brugman, dinsdag 21 juli 2020

LC Lia Smid

 

Leeuwarder Courant, Renske Bakker, vrijdag 1 november 2019

Brunt Leeuwarder Courant

 

Leeuwarder Courant, Gitte Brugman, vrijdag 17 mei 2019

Galerie Westerstorm

 

Leeuwarder Courant, Susan van den Berg, vrijdag 6 april 2018

Susan van den Berg