Engels

WESTERSTORM

Galerie Westerstorm is een platform voor hedendaagse kunst. Beeldend Kunstenaars worden uitgenodigd om op deze unieke locatie aan de Friese Waddenkust op onderzoek te gaan. Er worden wisselende exposities georganiseerd van diverse kunstenaars in verschillende disciplines. De natuur en een vlucht uit het alledaagse als thema. Westerstorm heeft solo presentaties laten zien van Erik van Rotterdam, Marjo Postma, Hillegon Brunt, Anneke Savert en Lia Smid. Permanent in stock fotografie, schilderijen, tekeningen en objecten van Dorita Savert.

Galerie Westerstorm: Oudebildtdijk 1160, 9075NN WESTHOEK, Nederland. Openingstijden: alleen op afspraak 0518 850 631 donderdag, vrijdag en zaterdag 12:00 - 17:00 uur. Galerie Westerstorm volgt de coronavirus richtlijnen van het RIVM: maximaal 2 personen per afspraak

 

Galerie Westerstorm
Galerie tuin
Gallerie expositie
Juttersgoud

AGENDA 2020

E. PIETERSEN (zepworks.nl) - sculpturen en tekeningen - 23 augustus t/m 4 oktober

GARDEN OF MY MIND 02 - diverse kunstenaars - 25 oktober t/m 20 december

E. Pietersen
foto: E. Pietersen (zepworks.nl), Graphic Steel (serie 2), 2020, gepoedercoat staal, 132 x 35 x 0,8 cm.

E. PIETERSEN - sculpturen - 23 augustus t/m 4 oktober 2020

Galerie Westerstorm nodigt u uit voor de nieuwe expositie van E. Pietersen (zepworks.nl).
Bij E. Pietersen staat de beeldtaal van de grafische, veelal stripachtige wereld aan de basis van zijn sculpturen en tekeningen. Het menselijk lichaam, symbolen en grafische tekens zijn een inspiratie voor zijn werk. Ook de liefde voor het klassieke beeldhouwwerk is herkenbaar. Hij vertaalt de stripachtige beeldtaal in klassieke materialen als steen, hout en brons. Zijn verhalende beelden tonen de liefde voor de vorm en de liefde voor het ambachtelijke. Dit alles met een knipoog naar de beschouwer… Zijn sculpturen bevinden zich onder meer in de collectie van het Groninger Museum.

 

PUBLICATIES OVER GALERIE WESTERSTORM
Leeuwarder Courant, Gitte Brugman, dinsdag 21 juli 2020

Smid Leeuwarder Courant

 

Leeuwarder Courant, Renske Bakker, vrijdag 1 november 2019

Brunt Leeuwarder Courant

 

Leeuwarder Courant, Gitte Brugman, vrijdag 17 mei 2019

Galerie Westerstorm

 

Leeuwarder Courant, Susan van den Berg, vrijdag 6 april 2018

Susan van den Berg