Tekeningen

WESTERSTORM

 

ANNEKE SAVERT Jungle Lab goes North

Galerie Westerstorm toont een selectie van werk uit de serie Jungle Lab van Anneke Savert. Het werk bestaat uit een aantal objecten en fotoprints van fictieve biologische vondsten uit het oosten van Indonesië in de eerste helft van de twintigste eeuw. Wat ervaart een onderzoeker in een voor hem of haar onbekende wereld? Vervreemding, of juist geruststellende herkenning, voortkomend uit een fascinatie voor de omgeving. Wat is nieuw, wat is anders, en voor wie? Kun je iets ontdekken wat al bestaat? Deze vraag ligt ten grondslag aan het onderzoek dat wordt gepresenteerd. Gedurende de komende maanden is het werk dan ook voortdurend in ontwikkeling en zal worden getransformeerd naar het omliggende Waddengebied.

www.savertartworks.nl

t/m zondag 8 juli 2018

Westerstorm Junglelab

copyright foto: Anneke Savert

 

In een voormalige smederij aan de Friese Waddenzee organiseert Galerie Westerstorm wisselende exposities. Werk van diverse kunstenaars in verschillende disciplines. De natuur en een vlucht uit het alledaagse als thema. Permanent in stock: fotografie, objecten, tekeningen en schilderijen van Dorita Savert. Galerie Westerstorm is een combinatie van galerie, tuin en atelier waar ook workshops gegeven worden.

Openingstijden: na telefonische afspraak op 0518 850 631. Oudebildtdijk 1160, 9075 NN WESTHOEK, Nederland. Tijdens Slikwerk Atelierroute op 7 & 8 juli 2018 is de galerie geopend van 13:00 - 18:00 uur.

 

Galerie Westerstorm
Galerie tuin
Gallerie expositie
Juttersgoud